COURSES

Γιατί επέλεξα να βοηθήσω σε έναν κόσμο τόσο εγωιστικό

Γιατί να βοηθήσεις σε έναν κόσμο τόσο εγωιστικό; Γιατί να το κάνεις Ρενάλντα, εσένα δεν σε βοήθησε κανείς όταν ξεκίνησες; Κανένας δεν βοηθάει σήμερα, γιατί να το κάνεις εσύ; Ξεχνάς γρήγορα Ρενάλντα, ξέχασες πόσα e-mails, πόσα τηλέφωνα έκανες, πόσα μηνύματα , γιατί να μπεις σε αυτή την διαδικασία; Ξέχασες την απόρριψη που έφαγες, γιατί να ξανά πληγώσεις τον εαυτό σου; Δεν φοβάσαι μην σε αντιγράψουν; Εδώ δεν είσαι ικανή να βοηθήσεις εσένα και θα βοηθήσεις τους άλλους; Ποια νομίζεις πως είσαι;

Ποια νομίζω πως είμαι; Είμαι ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα, ένα κορίτσι που με το κάθε τι που κάνει θέλει να προσφέρει, είτε μικρό είτε μεγάλο είναι, ένα κορίτσι που δεν θέλει να γίνει όπως όλοι οι άλλοι που το μόνο που τους νοιάζει είναι ο εαυτός τους, ένα κορίτσι που θέλει να δώσει αξία στην αλήθεια, αυτή είμαι, η Ρενάλντα.

Είμαι εδώ γιατί εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους και ποτέ δεν θα γίνω, γιατί αυτός ο κόσμος που ζούμε χρειάζεται βοήθεια, οι περισσότεροι νομίζουν πως με το να κοιτάνε αποκλειστικά τον εαυτό τους και το να γυρνάνε την πλάτη στους συνανθρώπους τους θα γίνουν καλύτεροι, μάλλον δεν γνωρίζουν ή δεν τους έμαθαν ή δεν επιδίωξαν να μάθουν την δύναμη της αλληλεγγύης.

Μπορείς να θυμηθείς την τελευταία φορά που προσέφερες βοήθεια σε έναν συνάνθρωπό σου; Θυμάσαι πως ένιωσες; Ένιωσες υπέροχα, ένιωσες πως όχι απλά έδωσες, πήρες κιόλας. Βλέπεις, η δύναμη του να δίνεις δεν κάνει καλό μόνο στους άλλους, αλλά και σε εσένα. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το συναίσθημα, κάθε φορά που το κάνω νιώθω καλύτερη, νιώθω πως βελτιώνομαι, νιώθω πως έδωσα χαρά σε κάποιον εκεί έξω που το είχε υπερβολικά ανάγκη.

Η βοήθεια μου προς εσάς μέχρις στιγμής ήταν να σας υπενθυμίζω τις σημαντικότερες αξίες του ανθρώπινου όντος, να σας προσφέρω ιδέες και να σας δίνω κίνητρο να κάνετε αυτό που σας λέει η καρδιά σας και όχι το μυαλό σας. Τώρα εκτός από αυτά θα σας προσφέρω κάτι καινούργιο για να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά. Αυτό θα είναι μαθήματα, μαθήματα τα οποία θα χωριστούν σε τρείς ουσιώδεις κατηγορίες:

1.Wordpress lessons

2.Copywtiting

3.Fashion blogging

Στην κατηγορία wordpress lessons θα μάθεις τους λόγους που προτιμάμε το wordpress, πως λειτουργεί το wordpress, πως μπορούμε να χτίσουμε το blog μας, καθώς και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο wordpress. Θα αναλύσουμε μαζί βήμα βήμα τα πάντα όσον αφορά την σχεδίαση της ιστοσελίδας, την μετάφραση του site σε πολλές γλώσσες αυτόματα, τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να κάνεις την ιστοσελίδα σου SEO friendly και πολλά άλλα που θα τα δούμε στην συνέχεια.

Το copywriting, η αλήθεια είναι πως δεν είναι και τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα και πολύ πιθανόν να σου είναι άγνωστο. Εάν εσύ μάθεις την σημαντικότητα του copywiriting, θα μπορέσεις με τεράστια άνεση να πουλήσεις το οτιδήποτε χρησιμοποιώντας την δύναμη της γραφής, απλές λέξεις αλλά στην πραγματικότητα τόσο σημαντικές.

Τώρα όσον αφορά την τρελή μου αγάπη το fashion blogging θα σας μεταφέρω τις γνώσεις μου για να καταφέρετε να γράψετε και εσείς επιτυχημένα άρθρα, άρθρα με χαρακτήρα, με ταυτότητα, άρθρα που θα μιλούν για τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και πως με ένα άρθρο, πως με τις λέξεις μπορείς να πλησιάσεις τα συναισθήματα του άλλου και πολλά άλλα απίστευτα ενδιαφέρον θέματα.

Αυτές θα είναι οι υπηρεσίες που θα σας παρέχω, ελπίζω να σας βοηθήσουν και να κάνετε και εσείς το δικό σας ξεκίνημα, να ξεκινήσετε να υλοποιείτε τυχόν ιδέες, όνειρα που μπορεί να έχετε, που σίγουρα έχετε, όλοι μας έχουμε όνειρα, να τα κάνετε πραγματικότητα. Το blogging είναι ένας τρόπος έκφρασης θεμάτων που μπορεί να μας προβληματίζουν και θέλουμε να τα μοιραστούμε με άλλους για να ακουστεί η φωνή μας κλπ. Ας πούμε για εμένα αυτό που κάνω λειτουργεί ως θεραπεία, με βοηθάει στην επούλωση των πληγών μου.

Αυτή θα είναι η βοήθεια μου προς σε εσάς και όχι δεν φοβάμαι καθόλου την αντιγραφή, κανένας δεν θα καταφέρει ποτέ να ανταγωνιστεί εμένα γράφοντας το ίδιο άρθρο με εμένα ή κλέβοντάς μου τις ιδέες ή το οτιδήποτε άλλο κάνω στην ζωή μου γιατί δεν θα καταφέρει ποτέ να γράψει με το ίδιο συναίσθημα που γράφω εγώ. Είμαστε όλοι διαφορετικοί, όλοι μας χτίζουμε καθημερινά τελείως διαφορετικές προσωπικότητες, δεν χρειάζεσαι κανενός τις ιδέες για να δείξεις ότι αξίζεις, γι’ αυτό μην μειώσεις ποτέ τον εαυτό σου με την αντιγραφή, εσύ είσαι εσύ και εγώ είμαι η Ρενάλντα.

Εάν σου άρεσε και πιστεύεις πως οι υπηρεσίες μας θα σε βοηθήσουν κάνε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας για να ενημερώνεσαι πρώτος-η για τα νέα μας μαθήματα!

Απάντηση

Language
Αρέσει σε %d bloggers: