ΑΡΧΙΚΗ

Happy 1st birthday RK|RENALDA KARINA

Σαν σήμερα, το μικρό μου blog που μέρα παρά μέρα εξελίσσετε μπήκε στην ζωή μου με το όνομα STYLIN’ FREAK και την άλλαξε θα έλεγα κατά πολύ, έκανε την Ρενάλντα πιο υπεύθυνη.

Πάντα είχα την τάση να υλοποιώ τυχόν επιχειρηματικές ιδέες, χωρίς να υπολογίζω σημαντικά πράγματα όπως η κατοχή ενός πτυχίου, που οι περισσότεροι υπολογίζουν όταν είναι μόλις 18-20 ετών, πιστεύουν πως για να κάνεις οποιαδήποτε επιχειρηματική κίνηση θα πρέπει να έχεις τελειώσει την σχολή σου και εγώ αυτό πίστευα άλλωστε.

Ξεκίνησα λοιπόν να υλοποιώ την κάθε ιδέα που είχα και μέσα σε 1 έτος είχα ξεκινήσει τρείς τις οποίες ποτέ δεν τελείωσα, τις είχα αφήσει και τις τρεις στην μέση, νιώθοντας ένα περίεργο συναίσθημα κενότητας.

Μετά, σταμάτησα να πιέζω εμένα, γιατί την Ρενάλντα η πίεση την έπνιγε, την άφησα ελεύθερη να σκεφτεί τι θέλει, ποια είναι, ποιος είναι ο σκοπός της. Ώσπου ήρθε μια μέρα που συνειδητοποίησα πως πριν ξεκινήσεις το κάθε τι στην ζωή σου πρέπει να έχεις τρία βασικά πράγματα και αυτά είναι να έχεις αληθινούς ανθρώπους στο πλευρό σου που σε αγαπάνε και πιστεύουν σε εσένα, να έχεις γνώσεις και να είσαι μαχήτρια, να παλεύεις για αυτό που η καρδιά σου θέλει και να ξυπνάς κάθε πρωί καλύτερη όχι στάσιμη.

Και ναι φίλοι μου απέβαλα οτιδήποτε τοξικό από την ζωή μου και σταμάτησα να αποδεικνύω ποια είμαι και το τι είμαι ικανή να κάνω, ξεκίνησα να είμαι ο εαυτός μου και ξέρετε τι; Ήταν τέλειο να είσαι ο εαυτός σου! Γι’ αυτό να είστε πάντα ο εαυτός σας μόνο έτσι θα φτάσετε εκεί που θέλετε.

Αυτό το κακό μικρόβιο, του να τα αφήνω όλα στη μέση έκανε ξανά την εμφάνιση του αλλά αυτή την φορά δεν τα κατάφερε γιατί; Γιατί τήρησα τα παραπάνω βασικά πράγματα, δεν με άφησαν να κάνω πίσω, αντιθέτως με έκανε πιο δυνατή, με έκανε να θέλω να το συνεχίσω, ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα πως ναι Ρενάλντα αυτό είναι, αυτό θέλεις να κάνεις και από τότε ξεκίνησα να το φροντίζω και να του δίνω συνεχώς τροφή, με αποτέλεσμα αυτό να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Είμαι πολύ χαρούμενη που μέσα σε ένα χρόνο καταφέραμε τόσα πολλά, σας ευχαριστώ που μας στηρίζεται, σας ευχαριστώ που διαβάζεται τα άρθρα μας και μας παρακολουθείτε μέσω των social media! Εύχομαι αυτό να συνεχιστεί και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η ομάδα μας, γιατί έρχονται πολύ όμορφα πράγματα που θα τα δείτε στην συνέχεια.

Η αλήθεια είναι πως βιώνουμε κάτι πολύ άσχημο τους τελευταίους μήνες, γι’ αυτό εγώ και η ομάδα μου θα σταθούμε πολύ σε αυτό, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να βοηθήσουμε με τον δικό μας προσωπικό τρόπο όσους το έχουν ανάγκη, έστω και ένα άτομο για εμάς είναι αρκετό.

Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου που με ακούσατε.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν!!!

Απάντηση

Language
Αρέσει σε %d bloggers: