ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Ποιος ξέρει το μέλλον σου καλύτερα από εσένα;

Καλησπέρα φίλοι μου,

Αυτή την φορά το άρθρο που θα διαβάσετε παρακάτω δεν είναι γραμμένο από εμένα, είναι γραμμένο από έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο, έναν άνθρωπο που δεν ξέρω πολύ καιρό, αλλά νομίζω πως δεν είναι και απαραίτητο να ξέρεις κάποιον πολύ καιρό για να καταλάβεις, έναν άνθρωπο που ξέρει να εκφράζει τα συναισθήματα του σε μια κόλλα χαρτί, έναν άνθρωπο που θέλει να μοιραστεί μαζί με όλους μας ένα γιατί, ένα γιατί που την είχε στοιχειώσει για πολλά χρόνια, ένα γιατί που ακόμα την βασανίζει.

Ο άνθρωπος λοιπόν αυτός είναι ένα κορίτσι γεμάτο αισιοδοξία και πολλά πολλά όνειρα, είναι η Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου μας!

Για να δείτε περισσότερες υπέροχες φωτογραφίες της Άννας-Μαρίας μας πατήστε εδώ: https://instagram.com/annamariapapadimitriou?igshid=1m0a28m6icq4y

Η φίλη μας λοιπόν η Άννα-Μαρία γράφει:

” Ποιος είναι αυτός που θα σου ορίσει τι πρέπει να κάνεις; Ποιος είναι αυτός που θα σου πει ποιο είναι το μέλλον σου; Δυστυχώς είμαι σε μια ηλικία που άλλοι με θεωρούν μικρή και άλλοι μεγάλη, το σίγουρο όμως είναι πως αν τους πω ότι δεν έχω κατασταλάξει στην ζωή μου, τι θέλω να κάνω πραγματικά θα με θεωρήσουν όλοι ανώριμη. Γιατί πρέπει μόλις δώσω πανελλήνιες να κατασταλάξω; Γιατί μόλις σβήσω τα κεράκια που θα έχουν τον αριθμό 18 θα πρέπει να ξέρω τι θέλω από την ζωή μου; Δεν είναι για όλους εύκολο να ξέρουν τι θέλουν να κάνουν στην ζωή τους. Δυστυχώς εγώ ακόμα είμαι μπερδεμένη και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Ότι δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ να πω πουθενά αυτά που σκέφτομαι εκτός από τους φίλους μου. Πάντα η οικογένεια θέλει να κάνεις αυτό που αγαπάς αλλά με τι δύναμη τους λες πως θέλεις να βάλεις παύση στην σχολή σου, ένα τέλος σε αυτό που σε βασανίζει και να δημιουργήσεις κάτι που αγαπάς, κάτι δικό σου, ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, κάτι που από την αρχή του μέχρι το τέλος του θα είναι δικό σου; Ξέρεις τι σκέφτομαι και τι καταλαβαίνω όσο περνάει ο καιρός; Ποιος ξέρει καλύτερα το μέλλον σου από εσένα; Γιατί πρέπει οι γονείς σου να σου πουν το μέλλον σου και το σωστό; Εάν σε αγαπάνε και σε εμπιστεύονται θα σε αφήσουν ελεύθερη. Μην σκας θα τον βρεις τον δρόμο σου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και ας είναι αργά που ποτέ δεν είναι, αρκεί να έχεις την θέληση να το αλλάξεις. Αν θες να κάνεις αυτό που αγαπάς πρέπει να το κάνεις για εσένα και για κανέναν άλλον. ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Μάλιστα η Άννα-Μαρία μοιράστηκε μαζί μας και το αγαπημένο της quote το οποίο έχει εμπνεύσει και συνεχίζει να εμπνέει πολύ κόσμο απ’ όλο τον πλανήτη.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

“Nα δημιουργείς και δημιουργώντας να δημιουργείσαι και να μην είσαι τίποτε άλλο από την δημιουργία σου” ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Ευχαριστούμε την φίλη μας Άννα-Μαρία που μας άνοιξε την καρδιά της και μοιράστηκε μαζί μας ένα θέμα το οποίο αντιμετωπίζουν πολλά παιδιά στις μέρες μας, ελπίζουμε να σας άρεσε και να το βρήκατε αρκετά βοηθητικό.

3 comments

Απάντηση

Language
Αρέσει σε %d bloggers: